Over Hyundai Electronics

Hyundai doet tegenwoordig meer dan alleen auto’s produceren. Tegenwoordig zijn wij ook bezig met het designen en ontwikkelen van alledaagse producten voor het huis.

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan keukenmachines, stofzuigers en tuinlampen, maar ook aan hele smart home systemen voor een extra veilig thuis.

Al onze productcategorieën hebben wij voor het gemak onderverdeeld onder de bijbehorende brands

Hyundai Home focust zich op een compleet smart home systeem dat met elkaar communiceert. Om zo de meest ideale gebruikerservaring te creëren

Onze beveiligingscamera’s sturen een pushbericht naar jouw mobiel zodra er beweging of geluid wordt gedetecteerd. Hierdoor ben jij dus direct op de hoogte als er wat gebeurt. 

De robot-stofzuiger maakt uw leven makkelijker, door op bepaalde vooraf ingestelde tijden automatisch te beginnen met stofzuigen.

Onze LED-lampen zet u makkelijk vanaf uw telefoon aan of uit. U kunt er ook voor kiezen om de lampen aan of uit te zetten op bepaalde tijden. Mocht u nog een stapje verder willen gaan, dan kunt u ze zelfs via Als/Dan acties de lampen met uw camera’s linken om ze automatisch aan te laten gaan, zodra de camera bewegingen opmerkt. Handig al u op vakantie bent!

Bij Hyundai Home proberen we uw leven makkelijker en veiliger te maken, door de nieuwste technologieën te implementeren in onze producten.

Hyundai Lighting is de tak van Hyundai die de verlichting onder de hoede neemt. 

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om groen te zijn en zorgvuldig om te gaan met de wereld die we hebben. Ook bij Hyundai dragen we ons steentje bij. Zo wordt elektrisch rijden uiteraard steeds populairder, maar voor Hyundai Lighting is het steeds belangrijker dat er verlichting wordt gebruikt die met groene energie wordt aangestuurd. Zo hebben we al producten op zonne-energie die genoeg hebben aan één dag opladen om vervolgens de hele nacht aan te kunnen staan.

Met producten van Hyundai Lighting zet u net even dat stapje extra naar een groene toekomst.

Hyundai Battery houdt zich bezig met alles wat opladen en batterijen betreft.

De powerbanks zijn voornamelijk gemaakt met het oog op functionaliteit, maar er is ook een deel weggelegd voor design en gebruiksvriendelijkheid.

Daarnaast zijn er de hedendaagse batterijen zoals AAA en AA, die we eigenlijk bijna overal nodig hebben. Deze komen ook voor in de oplaadbare variant met bijbehorende oplader. De initiële aankoop is wat duurder, maar deze batterijen gaan veel langer mee wat zorgt weer voor minder afval en scheelt in de portemonnee.